Bovendien zouden er buitengewone maatregelen nodig zijn om aan die veranderde wereld het hoofd te bieden. De politiek van monetaire verruiming van de Amerikaanse centrale bank FED en Abenomics door de Bank of Japan zijn twee voorbeelden van dergelijke buitengewone maatregelen.

Maar volgens El-Erian loopt dat 'New Normal' nu ook weeral op zijn laatste benen. Wat er in de plaats komt, is echter helemaal niet benijdenswaardig. We stevenen op een onzekere wereld af waarbij de beleggers telkens opnieuw voor moeilijke keuzes gesteld zullen worden.

Bovendien zouden er buitengewone maatregelen nodig zijn om aan die veranderde wereld het hoofd te bieden. De politiek van monetaire verruiming van de Amerikaanse centrale bank FED en Abenomics door de Bank of Japan zijn twee voorbeelden van dergelijke buitengewone maatregelen. Maar volgens El-Erian loopt dat 'New Normal' nu ook weeral op zijn laatste benen. Wat er in de plaats komt, is echter helemaal niet benijdenswaardig. We stevenen op een onzekere wereld af waarbij de beleggers telkens opnieuw voor moeilijke keuzes gesteld zullen worden.