Het bedrijf meldde een nettowinst van 1,20 miljoen euro, exclusief incidentele kosten bedroeg die 25,40 miljoen euro. De strategische focus voor 2013 is gericht op een hogere afzet van producten met een grotere toegevoegde waarde, dit met het oog op duurzame groei. De vooruitzichten zien er onzeker uit.

Miklas Dronkers, CEO, lichtte de jaarcijfers toe: "Vorige week presenteerden wij 'FOCUS 2016' met de plannen en ambities van Crown Van Gelder voor de periode 2013-2016. Dankzij het New Business Development programma dat wij de afgelopen jaren uitvoerden, beschikken wij nu over een brede en moderne range met nieuwe producten. De komende vier jaar willen wij ons nadrukkelijker profileren als een specialiteitenleverancier met drie aandachtsgebieden, te weten digital inkjet, label en packaging. De partnership-overeenkomst met HP, die wij deze week sloten, zal onze groei in digital inkjet versnellen. Met onderscheidende nicheproducten kunnen wij duurzame groei realiseren en waarde creëren voor Crown Van Gelder en al zijn stakeholders."

Het bedrijf meldde een nettowinst van 1,20 miljoen euro, exclusief incidentele kosten bedroeg die 25,40 miljoen euro. De strategische focus voor 2013 is gericht op een hogere afzet van producten met een grotere toegevoegde waarde, dit met het oog op duurzame groei. De vooruitzichten zien er onzeker uit. Miklas Dronkers, CEO, lichtte de jaarcijfers toe: "Vorige week presenteerden wij 'FOCUS 2016' met de plannen en ambities van Crown Van Gelder voor de periode 2013-2016. Dankzij het New Business Development programma dat wij de afgelopen jaren uitvoerden, beschikken wij nu over een brede en moderne range met nieuwe producten. De komende vier jaar willen wij ons nadrukkelijker profileren als een specialiteitenleverancier met drie aandachtsgebieden, te weten digital inkjet, label en packaging. De partnership-overeenkomst met HP, die wij deze week sloten, zal onze groei in digital inkjet versnellen. Met onderscheidende nicheproducten kunnen wij duurzame groei realiseren en waarde creëren voor Crown Van Gelder en al zijn stakeholders."