In Brussel wint de BEL 20 nog steeds zowat driekwart procent. Delhaize is een opvallende daler, wat misschien te maken heeft met een niet zo optimistisch rapport dat ING vanmorgen publiceerde.

Het kapitalisme ligt aan de leiband, zo merkt Fortis op. Als een tamme hond eet het de brokken die de overheden toegooien. De Amerikaanse kleinhandelsverkopen waren weliswaar iets minder slecht dan verwacht, maar de economische hemel ziet er nog steeds roetzwart uit.

De winstprognoses voor volgend jaar zien er steeds somberder uit. Deze prognoses vormen meestal geen echt accurate richtingwijzer voor de beurs, ze hinken meestal achterop.

In de Verenigde Staten worden vandaag cijfergegevens over de industriële productie en de capaciteitsbenutting bekendgemaakt. Morgen zijn er de consumentenprijzen evenals de huizencijfers, maar de belangstelling zal uiteraard vooral uitgaan naar de rentebeslissing van de FED.

In Brussel wint de BEL 20 nog steeds zowat driekwart procent. Delhaize is een opvallende daler, wat misschien te maken heeft met een niet zo optimistisch rapport dat ING vanmorgen publiceerde. Het kapitalisme ligt aan de leiband, zo merkt Fortis op. Als een tamme hond eet het de brokken die de overheden toegooien. De Amerikaanse kleinhandelsverkopen waren weliswaar iets minder slecht dan verwacht, maar de economische hemel ziet er nog steeds roetzwart uit. De winstprognoses voor volgend jaar zien er steeds somberder uit. Deze prognoses vormen meestal geen echt accurate richtingwijzer voor de beurs, ze hinken meestal achterop. In de Verenigde Staten worden vandaag cijfergegevens over de industriële productie en de capaciteitsbenutting bekendgemaakt. Morgen zijn er de consumentenprijzen evenals de huizencijfers, maar de belangstelling zal uiteraard vooral uitgaan naar de rentebeslissing van de FED.