Een aandeel dat bijzondere aandacht krijgt, is Tesla Motors. Dit bedrijf kondigde eerder deze week aan plannen te hebben voor de bouw van een megabedrijf voor de aanmaak van batterijen. Als partner werd daarvoor aangeklopt bij de Japanners van Panasonic.

CEO Elon Musk van Tesla staat bekend om zijn grote plannen, die hij echter vaak in realiteit weet om te zetten. Met de Tesla Model S mikt hij er op om de grootste verkoper van elektrische wagens ter wereld te worden. De koers van Tesla is in de afgelopen 12 maanden verachtvoudigd.

Een aandeel dat bijzondere aandacht krijgt, is Tesla Motors. Dit bedrijf kondigde eerder deze week aan plannen te hebben voor de bouw van een megabedrijf voor de aanmaak van batterijen. Als partner werd daarvoor aangeklopt bij de Japanners van Panasonic. CEO Elon Musk van Tesla staat bekend om zijn grote plannen, die hij echter vaak in realiteit weet om te zetten. Met de Tesla Model S mikt hij er op om de grootste verkoper van elektrische wagens ter wereld te worden. De koers van Tesla is in de afgelopen 12 maanden verachtvoudigd.