De onvrede over de sociale ongelijkheid in Verenigde Staten wordt alsmaar groter. Maar liefst 63% van de Amerikanen is van mening dat hun land op het verkeerde spoor zit. Volgens president Barack Obama leven ze in de beste van alle mogelijke werelden, maar daar zijn ze niet langer mee akkoord.

Meer dan de helft van de Amerikanen is onzeker over de toekomst en dit ondanks de forse stijging van de beurskoersen. Onder president Obama is het pessimisme eigenlijk alleen maar toegenomen en het ziet er niet naar uit dat die trend op korte termijn gebroken zal worden.

De onvrede over de sociale ongelijkheid in Verenigde Staten wordt alsmaar groter. Maar liefst 63% van de Amerikanen is van mening dat hun land op het verkeerde spoor zit. Volgens president Barack Obama leven ze in de beste van alle mogelijke werelden, maar daar zijn ze niet langer mee akkoord. Meer dan de helft van de Amerikanen is onzeker over de toekomst en dit ondanks de forse stijging van de beurskoersen. Onder president Obama is het pessimisme eigenlijk alleen maar toegenomen en het ziet er niet naar uit dat die trend op korte termijn gebroken zal worden.