2014 wordt een moeilijk jaar voor Deutsche Bank, zo mochten we gisteren vernemen. Afgelopen weekend kwam de bank met een onverwachte winstwaarschuwing die bij nogal wat analisten de wenkbrauwen deed fronsen. Ze kwam namelijk op een wat vreemd tijdstip, want DB zou volgende week al de jaarcijfers voorstellen.

Deutsche Bank rekent nu op een verlies voor belastingen van 1,153 miljard euro voor het vierde kwartaal, dit als gevolg van een aantal eenmalige factoren. De reactie van de beurs was er in eerste instantie eentje van teleurstelling, de koers van het aandeel opende vanmorgen meer dan 4% lager.

2014 wordt een moeilijk jaar voor Deutsche Bank, zo mochten we gisteren vernemen. Afgelopen weekend kwam de bank met een onverwachte winstwaarschuwing die bij nogal wat analisten de wenkbrauwen deed fronsen. Ze kwam namelijk op een wat vreemd tijdstip, want DB zou volgende week al de jaarcijfers voorstellen. Deutsche Bank rekent nu op een verlies voor belastingen van 1,153 miljard euro voor het vierde kwartaal, dit als gevolg van een aantal eenmalige factoren. De reactie van de beurs was er in eerste instantie eentje van teleurstelling, de koers van het aandeel opende vanmorgen meer dan 4% lager.