De winsten voor de Euro Stoxx 50 en de BEL 20 liepen respectievelijk op tot 1,33% en 1,53%. KBC haalde nog eens fors uit, waarbij de verliezen uit de afgelopen dagen deels werden goedgemaakt. Bekaert zette anderzijds de zwakke prestatie van gisteren verder.

Weer goed nieuws voor ThromboGenics

ThromboGenics kondigde vandaag aan dat het opnieuw een vergunningsaanvraag heeft ingediend bij de FDA voor het in de handel brengen van ocriplasmine intravitreale injectie, 2,5 mg/ml, voor de behandeling van symptomatische vitreomaculaire adhesie (VMA), inclusief maculair gaatje.

In februari 2012 gaf de FDA aan dat het Priority Review zou toekennen aan de originele vergunningsaanvraag die in december 2011 werd ingediend voor dezelfde indicatie. De vergunningsaanvraag van vandaag zal ThromboGenics toelaten om tegemoet te komen aan het tijdschema voor een Priority Review door de FDA, alsook het team beter te coördineren voor de opeenvolgende fasen van de Europese en de Amerikaanse dossiers voor het in de handel brengen van ocriplasmine. Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) evalueert momenteel de vergunningsaanvraag voor het in de handel brengen van ocriplasmine voor dezelfde indicatie.

Spanje veilt deze week obligaties met looptijd van 10 jaar

Veel aandacht zal Theodoor Gilissen Bankiers deze week uitgaan naar Spanje, dat donderdag een 10-jarige lening gaat plaatsen. De rente op 10-jarige Spaanse leningen steeg afgelopen dinsdag weer boven de 5,9%, maar zakte later wat terug in de hoop dat de ECB zou ingrijpen met opkopen van obligaties. Afgelopen vrijdag steeg de rente evenwel weer tot 5,95%. Donderdagochtend zou wel eens het belangrijkste moment van deze week kunnen worden

De winsten voor de Euro Stoxx 50 en de BEL 20 liepen respectievelijk op tot 1,33% en 1,53%. KBC haalde nog eens fors uit, waarbij de verliezen uit de afgelopen dagen deels werden goedgemaakt. Bekaert zette anderzijds de zwakke prestatie van gisteren verder. Weer goed nieuws voor ThromboGenics ThromboGenics kondigde vandaag aan dat het opnieuw een vergunningsaanvraag heeft ingediend bij de FDA voor het in de handel brengen van ocriplasmine intravitreale injectie, 2,5 mg/ml, voor de behandeling van symptomatische vitreomaculaire adhesie (VMA), inclusief maculair gaatje. In februari 2012 gaf de FDA aan dat het Priority Review zou toekennen aan de originele vergunningsaanvraag die in december 2011 werd ingediend voor dezelfde indicatie. De vergunningsaanvraag van vandaag zal ThromboGenics toelaten om tegemoet te komen aan het tijdschema voor een Priority Review door de FDA, alsook het team beter te coördineren voor de opeenvolgende fasen van de Europese en de Amerikaanse dossiers voor het in de handel brengen van ocriplasmine. Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) evalueert momenteel de vergunningsaanvraag voor het in de handel brengen van ocriplasmine voor dezelfde indicatie.Spanje veilt deze week obligaties met looptijd van 10 jaar Veel aandacht zal Theodoor Gilissen Bankiers deze week uitgaan naar Spanje, dat donderdag een 10-jarige lening gaat plaatsen. De rente op 10-jarige Spaanse leningen steeg afgelopen dinsdag weer boven de 5,9%, maar zakte later wat terug in de hoop dat de ECB zou ingrijpen met opkopen van obligaties. Afgelopen vrijdag steeg de rente evenwel weer tot 5,95%. Donderdagochtend zou wel eens het belangrijkste moment van deze week kunnen worden