De waarschuwing op de voorpagina van InvestmentNews veroorzaakte heelt wat opschudding, want de bom onder de obligatiemarkten zou zo groot zijn dat de gevolgen van de ontploffing moeilijk te voorspellen zijn. De aangerichte ravage zou echter enorm zijn.

Volgens InvestmentNews zal het niet meer zo lang duren alvorens de bom zal ontploffen. Miljoenen Amerikanen hebben volgens het blad geen flauw idee van wat ze boven het hoofd hangen, maar ook andere delen van de wereld zullen niet zonder kleerscheuren aan de ontploffing ontkomen.

De waarschuwing op de voorpagina van InvestmentNews veroorzaakte heelt wat opschudding, want de bom onder de obligatiemarkten zou zo groot zijn dat de gevolgen van de ontploffing moeilijk te voorspellen zijn. De aangerichte ravage zou echter enorm zijn. Volgens InvestmentNews zal het niet meer zo lang duren alvorens de bom zal ontploffen. Miljoenen Amerikanen hebben volgens het blad geen flauw idee van wat ze boven het hoofd hangen, maar ook andere delen van de wereld zullen niet zonder kleerscheuren aan de ontploffing ontkomen.