Kathy Lien, managing director FX Strategy bij BK Asset Management, is van mening dat de gevolgen van de onverwachte (?) rentestijging niet onderschat mogen worden. De ontploffing van de Amerikaanse rentevoeten kan de FED namelijk een pad in de korf zetten.

Wanneer de rente blijft stijgen, zou de Amerikaanse centrale bank het wel eens moeilijk kunnen hebben om haar politiek van tapering verder te zetten. Wanneer de kaap van 3% wordt overschreden voor half september, zal de FED zich heel voorzichtig moeten gedragen.

Kathy Lien, managing director FX Strategy bij BK Asset Management, is van mening dat de gevolgen van de onverwachte (?) rentestijging niet onderschat mogen worden. De ontploffing van de Amerikaanse rentevoeten kan de FED namelijk een pad in de korf zetten. Wanneer de rente blijft stijgen, zou de Amerikaanse centrale bank het wel eens moeilijk kunnen hebben om haar politiek van tapering verder te zetten. Wanneer de kaap van 3% wordt overschreden voor half september, zal de FED zich heel voorzichtig moeten gedragen.