In een interview met Slate.com waarschuwde hij dat een onstabiele wereld door een perfecte storm dooreengeschud zal worden.

De financiële wereld is uitgegroeid tot een gigantisch dominospel, waarbij een steen die in beweging wordt gebracht een hele rij andere stenen doet omvallen.

Uiteindelijk zal het hele spel omvallen. De wereld is overspoeld met schulden en die zullen vroeg of laat als een boemerang in het gezicht van het systeem ontploffen.

Dr. Doom waarschuwt dat er aan probleemgevallen geen gebrek is: China, de BRIC-landen, Iran, het Midden-Oosten, Pakistan, de oliemarkten enzovoort.

Het omvallen van elk van deze dominostenen kan volstaan om het systeem aan het wankelen te brengen, het is volgens Roubini geen kwestie van of maar wanneer dit zal gebeuren.

In een interview met Slate.com waarschuwde hij dat een onstabiele wereld door een perfecte storm dooreengeschud zal worden. De financiële wereld is uitgegroeid tot een gigantisch dominospel, waarbij een steen die in beweging wordt gebracht een hele rij andere stenen doet omvallen. Uiteindelijk zal het hele spel omvallen. De wereld is overspoeld met schulden en die zullen vroeg of laat als een boemerang in het gezicht van het systeem ontploffen. Dr. Doom waarschuwt dat er aan probleemgevallen geen gebrek is: China, de BRIC-landen, Iran, het Midden-Oosten, Pakistan, de oliemarkten enzovoort. Het omvallen van elk van deze dominostenen kan volstaan om het systeem aan het wankelen te brengen, het is volgens Roubini geen kwestie van of maar wanneer dit zal gebeuren.