Wanneer we de totale uitstaande schulden bekijken tegen de achtergrond van de afmetingen van de landen in moelijkheden kan maar één conclusie worden getrokken: ons systeem is doodziek en de redding belooft een buitengewone moeilijke operatie te worden.

Het ergste van alles is dat onze leiders de situatie nog erger maken door beslissingen te treffen die steevast als eenmalig worden bestempeld, maar die vervolgens in ongeveer dezelfde vorm opnieuw opduiken. Het probleem is uiteindelijk dat niemand onze politieke leiders nog gelooft.

Wanneer we de totale uitstaande schulden bekijken tegen de achtergrond van de afmetingen van de landen in moelijkheden kan maar één conclusie worden getrokken: ons systeem is doodziek en de redding belooft een buitengewone moeilijke operatie te worden. Het ergste van alles is dat onze leiders de situatie nog erger maken door beslissingen te treffen die steevast als eenmalig worden bestempeld, maar die vervolgens in ongeveer dezelfde vorm opnieuw opduiken. Het probleem is uiteindelijk dat niemand onze politieke leiders nog gelooft.