De overheden hebben tot dusver de boot kunnen afhouden door de problemen alsmaar voor zich uit te schoppen. Die strategie kan echter niet tot het oneindige volgehouden worden, op een bepaald moment zullen die problemen bij de wortels aangepakt moeten worden.

Het is op dat moment dat we volgens O'Byrne een bail in mogen verwachten. Ons spaargeld loopt sneller gevaar dan we zelf denken, de eerste bail zou bij wijze van spreken morgen of overmorgen voor de deur kunnen staan. O'Byrne heeft over dit onderwerp heel wat onderzoek gedaan.

De overheden hebben tot dusver de boot kunnen afhouden door de problemen alsmaar voor zich uit te schoppen. Die strategie kan echter niet tot het oneindige volgehouden worden, op een bepaald moment zullen die problemen bij de wortels aangepakt moeten worden. Het is op dat moment dat we volgens O'Byrne een bail in mogen verwachten. Ons spaargeld loopt sneller gevaar dan we zelf denken, de eerste bail zou bij wijze van spreken morgen of overmorgen voor de deur kunnen staan. O'Byrne heeft over dit onderwerp heel wat onderzoek gedaan.