In de afgelopen 15 tot 20 jaar is dat systeem gevuld geraakt met alle mogelijke rotzooi, met als enige bedoeling het realiseren van een zo groot mogelijke winst door de banken.

Daarbij werden geen vieze truucjes geschuwd, bij wijze van spreken was alles mogelijk. Ponzi schema's, pure zwendel, stonewalls (om te verbergen wat er gebeurt), interventies, blufkoper, valse verklaringen, pure leugens enzovoort. Dit allemaal met de bedoeling om de realiteit te verdoezelen.

De pot gaat echter zo lang te water tot ze barst en dat is nu aan het gebeuren. Ons financieel system is een monster van Frankenstein geworden, een levende dode die alleen door een onafgebroken stroom geld dat er in wordt gepompt in leven wordt gehouden.

In de afgelopen 15 tot 20 jaar is dat systeem gevuld geraakt met alle mogelijke rotzooi, met als enige bedoeling het realiseren van een zo groot mogelijke winst door de banken. Daarbij werden geen vieze truucjes geschuwd, bij wijze van spreken was alles mogelijk. Ponzi schema's, pure zwendel, stonewalls (om te verbergen wat er gebeurt), interventies, blufkoper, valse verklaringen, pure leugens enzovoort. Dit allemaal met de bedoeling om de realiteit te verdoezelen. De pot gaat echter zo lang te water tot ze barst en dat is nu aan het gebeuren. Ons financieel system is een monster van Frankenstein geworden, een levende dode die alleen door een onafgebroken stroom geld dat er in wordt gepompt in leven wordt gehouden.