Dat had vooral te maken met de situatie op de valutamarkten waren steeds meer landen zich in de arena wagen. Onder andere Zuid-Korea, Nieuw-Zeeland en Noorwegen verklaarden vandaag niet lijdzaam te zullen toezien hoe hun munt steeds duurder wordt en hun exportpositie steeds zwakker.

Met name Nieuw-Zeeland en Noorwegen dreigden met een verlaging van de basisrente. De Brusselse beurs hield in die onrustige sfeer beter stand, maar het totaalbeeld wordt vertekend door Ageas. De royale dividenduitkering van de verzekeraar hield de BEL 20 in de plus.

Dat had vooral te maken met de situatie op de valutamarkten waren steeds meer landen zich in de arena wagen. Onder andere Zuid-Korea, Nieuw-Zeeland en Noorwegen verklaarden vandaag niet lijdzaam te zullen toezien hoe hun munt steeds duurder wordt en hun exportpositie steeds zwakker. Met name Nieuw-Zeeland en Noorwegen dreigden met een verlaging van de basisrente. De Brusselse beurs hield in die onrustige sfeer beter stand, maar het totaalbeeld wordt vertekend door Ageas. De royale dividenduitkering van de verzekeraar hield de BEL 20 in de plus.