Dat hoeft niet noodzakelijk zo te zijn, maar waakzaamheid blijft wel geboden. Jonathan Hoenig van Capitalist Pig is er voorlopig gerust in. Hij maakt zich nog geen al te grote zorgen maar bevindt zich toch in een toestand van verhoogde waakzaamheid. De bull market is wat hem betreft zeker nog niet gebroken.

Hoenig sluit niet uit dat we aan de vooravond van een correctie staan, maar die zou in de gegeven omstandigheden niet meer dan gezond zijn. Nadat deze correctie achter de rug is, kunnen de koersen opnieuw gaan stijgen. Hoenig wijst er op dat de bredere S&P 500 nog altijd in een uptrend zit.

Dat hoeft niet noodzakelijk zo te zijn, maar waakzaamheid blijft wel geboden. Jonathan Hoenig van Capitalist Pig is er voorlopig gerust in. Hij maakt zich nog geen al te grote zorgen maar bevindt zich toch in een toestand van verhoogde waakzaamheid. De bull market is wat hem betreft zeker nog niet gebroken. Hoenig sluit niet uit dat we aan de vooravond van een correctie staan, maar die zou in de gegeven omstandigheden niet meer dan gezond zijn. Nadat deze correctie achter de rug is, kunnen de koersen opnieuw gaan stijgen. Hoenig wijst er op dat de bredere S&P 500 nog altijd in een uptrend zit.