Bovendien lijkt ook de veer op de beurs van Wall Street te zijn gebroken, de momentum aandelen kregen in de afgelopen weken een flink pak slaag. Onrust op de beurzen en de obligatiemarkten kan de goudprijs opnieuw vleugels geven, de goudprijs zou op een bepaald moment wel eens in aangename zin kunnen verrassen.

Anthony Grisanti van GRZ Energy ziet drie factoren die in het voordeel van het goud kunnen werken. De combinatie van lagere rentevoeten met geopolitieke spanningen en de vrees over de kracht van de economie kunnen op termijn alleen maar een stijging van de goudprijs in de hand werken.

Bovendien lijkt ook de veer op de beurs van Wall Street te zijn gebroken, de momentum aandelen kregen in de afgelopen weken een flink pak slaag. Onrust op de beurzen en de obligatiemarkten kan de goudprijs opnieuw vleugels geven, de goudprijs zou op een bepaald moment wel eens in aangename zin kunnen verrassen. Anthony Grisanti van GRZ Energy ziet drie factoren die in het voordeel van het goud kunnen werken. De combinatie van lagere rentevoeten met geopolitieke spanningen en de vrees over de kracht van de economie kunnen op termijn alleen maar een stijging van de goudprijs in de hand werken.