Euro houdt nog steeds stand boven 1,36 dollar

Op de valutamarkten kon de koers van de euro opnieuw een stapje vooruit zetten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3641 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,547%, of zowat driekwart procent minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs flink hoger, olieprijs weer lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1330 dollar betaald, of ongeveer een procent meer als het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd fors goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 102 dollar betaald of ruim een procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro houdt nog steeds stand boven 1,36 dollar Op de valutamarkten kon de koers van de euro opnieuw een stapje vooruit zetten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3641 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,547%, of zowat driekwart procent minder dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs flink hoger, olieprijs weer lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1330 dollar betaald, of ongeveer een procent meer als het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd fors goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 102 dollar betaald of ruim een procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.