Amro Halwani, senior equity sales trader bij Shuaa Capital PSC in Riad, stelt vast dat de beleggers in Saoedi-Arabië erg voorzichtig blijven. Onderhuids leeft de vrees dat de onrust ook het koninkrijk gaat bereiken.

In Oman vuurde de politie gisteren traangas af op betogers die met stenen gooiden. Dat gebeurde in de industriestad Sohar. De betogers eisten politieke hervormingen, zoals in andere landen in de regio.

De benchmark MSM 30 Index in Oman is gisteren teruggevallen tot het laagste niveau sinds september van vorig jaar. Sommige aandelen, waaronder energiebedrijf Renaissance Services SAOG kregen rake klappen.

Amro Halwani, senior equity sales trader bij Shuaa Capital PSC in Riad, stelt vast dat de beleggers in Saoedi-Arabië erg voorzichtig blijven. Onderhuids leeft de vrees dat de onrust ook het koninkrijk gaat bereiken. In Oman vuurde de politie gisteren traangas af op betogers die met stenen gooiden. Dat gebeurde in de industriestad Sohar. De betogers eisten politieke hervormingen, zoals in andere landen in de regio. De benchmark MSM 30 Index in Oman is gisteren teruggevallen tot het laagste niveau sinds september van vorig jaar. Sommige aandelen, waaronder energiebedrijf Renaissance Services SAOG kregen rake klappen.