In Benghazi in het oosten van laatstgenoemd land is er sprake van protesten naar aanleiding van een tegenstander van het regime. Het is onduidelijk of de voedselprijzen een rol spelen in het verhaal.

Gisteren was het in Bahrein onrustig, waarbij verschillende doden vielen bij protesten tegen het regime. Anderzijds is het in Iran blijkbaar opnieuw wat rustiger geworden, hoewel ook daar nieuwe protesten mogelijk blijven.

De graanprijs werd vanmorgen opnieuw duurder. Voor een bushel werd 8,7925 dollar betaald, of 0,80% meer dan het slotniveau van gisteren. Gisteren werd graan 3,50% goedkoper.

In Benghazi in het oosten van laatstgenoemd land is er sprake van protesten naar aanleiding van een tegenstander van het regime. Het is onduidelijk of de voedselprijzen een rol spelen in het verhaal. Gisteren was het in Bahrein onrustig, waarbij verschillende doden vielen bij protesten tegen het regime. Anderzijds is het in Iran blijkbaar opnieuw wat rustiger geworden, hoewel ook daar nieuwe protesten mogelijk blijven. De graanprijs werd vanmorgen opnieuw duurder. Voor een bushel werd 8,7925 dollar betaald, of 0,80% meer dan het slotniveau van gisteren. Gisteren werd graan 3,50% goedkoper.