Daarnaast vertonen de voorraden in de Verenigde Staten, tot nader order nog steeds de grootste consument van olie en olieproducten, nog steeds een stijgende trend. Er is met andere woorden genoeg olie op de markt.

Vanmorgen werd in de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange in Singapore 89,13 dollar voor een vat olie betaald, of een stijging met 10 dollarcent ten opzichte van afgelopen vrijdag.

Mark Keenan, chief investment officer bij Cubit Asset Management Pte in Singapore, is van mening dat de blikken van de handelaren nog steeds op Egypte gericht zijn, maar dat de crisis in het Midden-Oosten voorlopig niet escaleert.

Daarnaast vertonen de voorraden in de Verenigde Staten, tot nader order nog steeds de grootste consument van olie en olieproducten, nog steeds een stijgende trend. Er is met andere woorden genoeg olie op de markt. Vanmorgen werd in de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange in Singapore 89,13 dollar voor een vat olie betaald, of een stijging met 10 dollarcent ten opzichte van afgelopen vrijdag. Mark Keenan, chief investment officer bij Cubit Asset Management Pte in Singapore, is van mening dat de blikken van de handelaren nog steeds op Egypte gericht zijn, maar dat de crisis in het Midden-Oosten voorlopig niet escaleert.