Een onhoudbare druk op de valutamarkten jaagt de goudprijs op en die beweging zal in de komende weken nog aan kracht winnen. Steeds meer Aziatische valuta's verliezen alle grond onder de voeten en de kans bestaat dat deze beweging naar de rest van de wereld zal overwaaien.

Volgens Teoh zijn er momenteel weinig andere vluchtwegen dan het goud beschikbaar. De Amerikaanse beurzen staan in de buurt van hun piekniveaus en worden stilaan te duur om nog te kopen. Ook op de Aziatische beurzen wordt de situatie stilaan gevaarlijk, zodat goud als enige veilige vluchthaven overblijft.

Een onhoudbare druk op de valutamarkten jaagt de goudprijs op en die beweging zal in de komende weken nog aan kracht winnen. Steeds meer Aziatische valuta's verliezen alle grond onder de voeten en de kans bestaat dat deze beweging naar de rest van de wereld zal overwaaien. Volgens Teoh zijn er momenteel weinig andere vluchtwegen dan het goud beschikbaar. De Amerikaanse beurzen staan in de buurt van hun piekniveaus en worden stilaan te duur om nog te kopen. Ook op de Aziatische beurzen wordt de situatie stilaan gevaarlijk, zodat goud als enige veilige vluchthaven overblijft.