De eis van AMS heeft betrekking op het succesvolle gamma Triaxis®-producten van Melexis dat is gebaseerd op de octrooiportefeuille van Sentron.

Melexis nam dit bedrijf over in 2004. De werking van de Triaxis®-positiesensoren is uniek en de sensoren worden sterk gewaardeerd als een uitstekende oplossing in het domein van de hoekmeting.

ING stelt dat de uitkomst van de zaak moeilijk te voorspellen valt. Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden.

KBC Securities ziet geen reden om de business case voor Melexis te veranderen. Het advies 'accmulate' en het koersdoel van 5 euro blijven behouden.

De eis van AMS heeft betrekking op het succesvolle gamma Triaxis®-producten van Melexis dat is gebaseerd op de octrooiportefeuille van Sentron. Melexis nam dit bedrijf over in 2004. De werking van de Triaxis®-positiesensoren is uniek en de sensoren worden sterk gewaardeerd als een uitstekende oplossing in het domein van de hoekmeting.ING stelt dat de uitkomst van de zaak moeilijk te voorspellen valt. Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden. KBC Securities ziet geen reden om de business case voor Melexis te veranderen. Het advies 'accmulate' en het koersdoel van 5 euro blijven behouden.