Volgens een nieuwe poll zou 60% van de Amerikaanse kiezers geen vertrouwen meer hebben in president Obama en diens capaciteiten. Hij zou steeds weer de verkeerde beslissingen voor het land hebben genomen.

Holly Bailey, Yahoo! News senior politieke correspondent, merkt op dat er een duidelijk verschil is tussen de verkiezingsbeloften van Obama en wat hij als president heeft gerealiseerd.

Maar volgens Bailey is niet alleen president Obama schuldig, ook het Congres heeft de verwachtingen niet kunnen inlossen. Veel Amerikanen zijn van mening dat Obama transparantie heeft beloofd en die belofte niet kon inlossen.

Bovendien zijn ook de economische problemen niet opgelost, de werkloosheid blijft onveranderd hoog. Politiek lijkt Amerika in een patstelling verzeild te zijn geraakt, noch de Republikeinen noch de Democraten zijn nog bereid om aan elkaar toegevingen te doen.

Volgens een nieuwe poll zou 60% van de Amerikaanse kiezers geen vertrouwen meer hebben in president Obama en diens capaciteiten. Hij zou steeds weer de verkeerde beslissingen voor het land hebben genomen. Holly Bailey, Yahoo! News senior politieke correspondent, merkt op dat er een duidelijk verschil is tussen de verkiezingsbeloften van Obama en wat hij als president heeft gerealiseerd. Maar volgens Bailey is niet alleen president Obama schuldig, ook het Congres heeft de verwachtingen niet kunnen inlossen. Veel Amerikanen zijn van mening dat Obama transparantie heeft beloofd en die belofte niet kon inlossen. Bovendien zijn ook de economische problemen niet opgelost, de werkloosheid blijft onveranderd hoog. Politiek lijkt Amerika in een patstelling verzeild te zijn geraakt, noch de Republikeinen noch de Democraten zijn nog bereid om aan elkaar toegevingen te doen.