De autoriteiten leggen zoveel arrogantie aan de dag dat ze het niet eens meer de moeite waard vinden om de Amerikanen de waarheid te vertellen. De FED heeft in de grote crisis in 2008 weliswaar een veldslag gewonnen, maar als puntje bij paaltje komt is de strijd bijlange na nog niet gestreden.

Onder Ben Bernanke als president is de FED een zeer gevaarlijk pad ingeslagen en het zal zeer moeilijk worden om dat pad te verlaten. De minste misstap kan volstaan om de hel te doen losbreken, waarbij in alle Amerikaanse steden taferelen te zien zoals in Ferguson.

De autoriteiten leggen zoveel arrogantie aan de dag dat ze het niet eens meer de moeite waard vinden om de Amerikanen de waarheid te vertellen. De FED heeft in de grote crisis in 2008 weliswaar een veldslag gewonnen, maar als puntje bij paaltje komt is de strijd bijlange na nog niet gestreden. Onder Ben Bernanke als president is de FED een zeer gevaarlijk pad ingeslagen en het zal zeer moeilijk worden om dat pad te verlaten. De minste misstap kan volstaan om de hel te doen losbreken, waarbij in alle Amerikaanse steden taferelen te zien zoals in Ferguson.