Ricardo Wehrhahn, partner bij Roland Berger Strategy Consultants, die investeerders advies geeft over het potentieel van de Spaanse banksector, is van mening dat er een waarschuwingssignaal werd gegeven.

Het is namelijk nog helemaal niet duidelijk hoe de hele schoonmaakoperatie in de sector gaat verlopen. De onduidelijkheid rond de Spaanse spaarbanken is opnieuw toegenomen en dat is volgens Wehrhahn voor niemand een goede zaak.

Hij is van mening dat als gevolg van het afblazen van de fusie de vrees opnieuw is toegenomen dat de Spaanse spaarbanken op verliezen op hun vastgoedportefeuille zitten die nog aan de oppervlakte moeten komen.

Ricardo Wehrhahn, partner bij Roland Berger Strategy Consultants, die investeerders advies geeft over het potentieel van de Spaanse banksector, is van mening dat er een waarschuwingssignaal werd gegeven. Het is namelijk nog helemaal niet duidelijk hoe de hele schoonmaakoperatie in de sector gaat verlopen. De onduidelijkheid rond de Spaanse spaarbanken is opnieuw toegenomen en dat is volgens Wehrhahn voor niemand een goede zaak. Hij is van mening dat als gevolg van het afblazen van de fusie de vrees opnieuw is toegenomen dat de Spaanse spaarbanken op verliezen op hun vastgoedportefeuille zitten die nog aan de oppervlakte moeten komen.