Hierbij moet wel rekening worden gehouden met het feit dat de koers van Facebook in de voorbije weken bijna op kousenvoeten fors was gestegen.

Vanaf het dieptepunt op 17,55 dollar was die koers met ongeveer driekwart gestegen. Het valt nog af te wachten of ze nu in haar vaart is geremd.

Onmiddellijk na de beursintroductie steeg de koers van Facebook tot een piek op 45 dollar, maar inmiddels noteert het aandeel nog een heel stuk onder de introductieprijs van 38 dollar. Het valt nu af te wachten hoe de koers van Facebook in de komende weken zal evolueren.

Hierbij moet wel rekening worden gehouden met het feit dat de koers van Facebook in de voorbije weken bijna op kousenvoeten fors was gestegen. Vanaf het dieptepunt op 17,55 dollar was die koers met ongeveer driekwart gestegen. Het valt nog af te wachten of ze nu in haar vaart is geremd. Onmiddellijk na de beursintroductie steeg de koers van Facebook tot een piek op 45 dollar, maar inmiddels noteert het aandeel nog een heel stuk onder de introductieprijs van 38 dollar. Het valt nu af te wachten hoe de koers van Facebook in de komende weken zal evolueren.