De BEL 20 kon een winst van iets meer dan een half procent vasthouden en werd afgevlagd boven de kaap van 2400. Solvay was uiteindelijk de sterkste stijger binnen de index, op een afstand gevolgd door Befimmo en KBC. Bekaert moest anderzijds anderhalf procent prijsgeven.


De Europese begrotingstop is zonder succes afgesloten, maar wat Griekenland betreft lijkt een nieuw akkoord binnen handbereik te liggen.

Volgens de Griekse minister van Financiën zou er nog maar een deficiet van 10 miljard euro aangezuiverd worden. Andere bronnen suggeren echter dat het tekort groter is dan door de Grieken werd aangegeven. De onduidelijkheid over het Grieks schuldentekort zal nog weggewerkt moeten worden.

De BEL 20 kon een winst van iets meer dan een half procent vasthouden en werd afgevlagd boven de kaap van 2400. Solvay was uiteindelijk de sterkste stijger binnen de index, op een afstand gevolgd door Befimmo en KBC. Bekaert moest anderzijds anderhalf procent prijsgeven. De Europese begrotingstop is zonder succes afgesloten, maar wat Griekenland betreft lijkt een nieuw akkoord binnen handbereik te liggen. Volgens de Griekse minister van Financiën zou er nog maar een deficiet van 10 miljard euro aangezuiverd worden. Andere bronnen suggeren echter dat het tekort groter is dan door de Grieken werd aangegeven. De onduidelijkheid over het Grieks schuldentekort zal nog weggewerkt moeten worden.