Remy-Cointreau maakt vanmorgen bekend dat de verkopen tijdens de eerste negen maanden van het boekjaar zijn gedaald als gevolg van de crisis. Er was sprake van een daling van de verkopen met 2,6%.

De omzet bedroeg over de verslagperiode nog €588 mln. De verkoper van wijnen en sterke dranken verwacht voor het volledige boekjaar een lichte stijging van het bedrijfsresultaat.

Remy-Cointreau verkocht minder cognac en die terugval werd slechts gedeeltelijk goedgemaakt door meevallende verkopen van champagne en sommige likeurtjes.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst van ruim een kwart procent voor de BEL 20. Opvallende bewegers zijn er binnen de index niet.

Op de brede markt maakte Deceuninck meevallende omzetcijfers bekend, maar het gebrek aan een duidelijke prognose weegt niettemin op de koers van het aandeel.

Remy-Cointreau maakt vanmorgen bekend dat de verkopen tijdens de eerste negen maanden van het boekjaar zijn gedaald als gevolg van de crisis. Er was sprake van een daling van de verkopen met 2,6%. De omzet bedroeg over de verslagperiode nog €588 mln. De verkoper van wijnen en sterke dranken verwacht voor het volledige boekjaar een lichte stijging van het bedrijfsresultaat. Remy-Cointreau verkocht minder cognac en die terugval werd slechts gedeeltelijk goedgemaakt door meevallende verkopen van champagne en sommige likeurtjes. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst van ruim een kwart procent voor de BEL 20. Opvallende bewegers zijn er binnen de index niet. Op de brede markt maakte Deceuninck meevallende omzetcijfers bekend, maar het gebrek aan een duidelijke prognose weegt niettemin op de koers van het aandeel.