Hij bevestigde tevens de doelstelling van een winst van €8 tot €8,5 mrd voor deze drie divisies, die onder de noemer 'total sectors' gegroepeerd worden. De omzet zou anderzijds eveneens hoger uitkomen.

Siemens geeft wel aan dat de prijzen voor nieuwe orders lager liggen dan tijdens dezelfde periode van vorig jaar. De prognose heeft slechts betrekking op de drie belangrijkste divisies, het blijft nog steeds mogelijk dat Siemens bij de publicatie van de halfjaarcijfers op 29 april de objectieven gaat bijstellen.

Hij bevestigde tevens de doelstelling van een winst van €8 tot €8,5 mrd voor deze drie divisies, die onder de noemer 'total sectors' gegroepeerd worden. De omzet zou anderzijds eveneens hoger uitkomen. Siemens geeft wel aan dat de prijzen voor nieuwe orders lager liggen dan tijdens dezelfde periode van vorig jaar. De prognose heeft slechts betrekking op de drie belangrijkste divisies, het blijft nog steeds mogelijk dat Siemens bij de publicatie van de halfjaarcijfers op 29 april de objectieven gaat bijstellen.