Ze zouden meer bepaald onderlinge afgespraken gemaakt hebben om de goudprijs de door hen verwachte richting uit te sturen. Het lag ergens wel in de lijn van de verwachtingen, want de vermoedens worden steeds sterker dat de manipulatie van de goudprijs zich niet tot Londen heeft beperkt.

Wanneer er harde bewijzen op tafel komen te liggen die het manipuleren van de goudprijs zwart op wit bewijzen, kan er nog een storm over de goudmarkt gaan waaien. De kans dat dit effectief zal gebeuren is groot. Zelfs de Financial Times, die het verhaal over de manipulatie van de goudprijs jarenlang weglachte, besteedt er nu aandacht aan.

Ze zouden meer bepaald onderlinge afgespraken gemaakt hebben om de goudprijs de door hen verwachte richting uit te sturen. Het lag ergens wel in de lijn van de verwachtingen, want de vermoedens worden steeds sterker dat de manipulatie van de goudprijs zich niet tot Londen heeft beperkt. Wanneer er harde bewijzen op tafel komen te liggen die het manipuleren van de goudprijs zwart op wit bewijzen, kan er nog een storm over de goudmarkt gaan waaien. De kans dat dit effectief zal gebeuren is groot. Zelfs de Financial Times, die het verhaal over de manipulatie van de goudprijs jarenlang weglachte, besteedt er nu aandacht aan.