Dat vertaalt zich onder andere in een enorm aanbod aan scholen die in feite niet gekwalificeerd zijn om opleidingen te verschaffen. In feite bieden die instituten miljoenen werklozen de kans om zich weg te steken in een spreekwoordelijk schooluniform.

Het probleem is echter dat wanneer ze de opleiding achter de rug hebben er geen job op hen ligt te wachten. Met het systeem zijn miljarden dollars gemoeid en wanneer mocht blijken dat dit weggegooid geld is, krijgen de VS met de volgende zeepbel van grote afmetingen af te rekenen.

Dat vertaalt zich onder andere in een enorm aanbod aan scholen die in feite niet gekwalificeerd zijn om opleidingen te verschaffen. In feite bieden die instituten miljoenen werklozen de kans om zich weg te steken in een spreekwoordelijk schooluniform. Het probleem is echter dat wanneer ze de opleiding achter de rug hebben er geen job op hen ligt te wachten. Met het systeem zijn miljarden dollars gemoeid en wanneer mocht blijken dat dit weggegooid geld is, krijgen de VS met de volgende zeepbel van grote afmetingen af te rekenen.