Daarbij werd een voorlopig dieptepunt bereikt onder het niveau van 1200 dollar. Van het opduiken van koopjesjagers is voorlopig geen sprake, zelfs de meest fervente goudkevers staan wat huiverachtig om aan de huidige koersen opnieuw in de markt te stappen.

Maar Tyler Durden van Zero Hedge is van mening dat het toch stilaan welletjes is geweest. De onderwaardering van het goud begint extreme vormen aan te nemen en dat op basis van drie verschillende factoren: waardering, economie en fundamentals eigen aan de markt.

Daarbij werd een voorlopig dieptepunt bereikt onder het niveau van 1200 dollar. Van het opduiken van koopjesjagers is voorlopig geen sprake, zelfs de meest fervente goudkevers staan wat huiverachtig om aan de huidige koersen opnieuw in de markt te stappen. Maar Tyler Durden van Zero Hedge is van mening dat het toch stilaan welletjes is geweest. De onderwaardering van het goud begint extreme vormen aan te nemen en dat op basis van drie verschillende factoren: waardering, economie en fundamentals eigen aan de markt.