Vandaag en gisteren waren/zijn er cijfers over de Amerikaanse huizenmarkt. Op maandbasis wordt volgens Theodoor Gilissen Bankiers een stabilisatie verwacht, hetgeen vergeleken met een jaar geleden een duidelijke stijging betekent.

Woensdag komen ook de Amerikaanse leading indicators die een kleine plus zullen laten zien op grond van betere werkgelegenheid en meer vertrouwen.

De Amerikaanse beurs is donderdag gesloten in verband met Thanksgiving en de vrijdag erna kan het seizoen voor de detailhandel maken of breken. Die vrijdag is het namelijk volgens Theodoor Gilissen Bankiers Black Friday.

Vandaag en gisteren waren/zijn er cijfers over de Amerikaanse huizenmarkt. Op maandbasis wordt volgens Theodoor Gilissen Bankiers een stabilisatie verwacht, hetgeen vergeleken met een jaar geleden een duidelijke stijging betekent. Woensdag komen ook de Amerikaanse leading indicators die een kleine plus zullen laten zien op grond van betere werkgelegenheid en meer vertrouwen. De Amerikaanse beurs is donderdag gesloten in verband met Thanksgiving en de vrijdag erna kan het seizoen voor de detailhandel maken of breken. Die vrijdag is het namelijk volgens Theodoor Gilissen Bankiers Black Friday.