De omvang van de transactie omvat 100% van de aandelen van Dexia in Dexia Asset Management en zal gerealiseerd worden voor een vaste prijs van 380 miljoen EUR.

Dexia Asset Management, een belangrijke speler in vermogensbeheer, met centra in Brussel, Parijs, Luxemburg en Sydney, heeft in de afgelopen 20 jaar een belangrijke aanwezigheid in Europa en op de internationale markten opgebouwd.

Dexia Asset Management heeft 74 miljard EUR activa onder beheer op 31 juli 2013 en biedt beleggingsoplossingen aan in alle activaklassen aan gediversifieerde cliënten in 25 landen.

De omvang van de transactie omvat 100% van de aandelen van Dexia in Dexia Asset Management en zal gerealiseerd worden voor een vaste prijs van 380 miljoen EUR. Dexia Asset Management, een belangrijke speler in vermogensbeheer, met centra in Brussel, Parijs, Luxemburg en Sydney, heeft in de afgelopen 20 jaar een belangrijke aanwezigheid in Europa en op de internationale markten opgebouwd. Dexia Asset Management heeft 74 miljard EUR activa onder beheer op 31 juli 2013 en biedt beleggingsoplossingen aan in alle activaklassen aan gediversifieerde cliënten in 25 landen.