Het blijft gissen naar het standpunt van BNP Paribas na de nee-stem die de Fortis-aandeelhouders vorige week uitbrachten. De Franse bank had eerder al aangegeven dat de limiet van de toegevingen was bereikt.

Daarnaast wordt er ook gesproken tussen Fortis Holding en vertegenwoordigers van de aandeelhoudersorganisaties. Die blijken echter niet allen op dezelfde golflengte te zitten.

Vanmorgen verklaarde Paul Huybrechts, voorzitter van de VFB, op Radio 1 dat de Mischaël Modrikamen onvoldoende de ernst van de situatie op financieel en economisch vlak beseft.

Het blijft gissen naar het standpunt van BNP Paribas na de nee-stem die de Fortis-aandeelhouders vorige week uitbrachten. De Franse bank had eerder al aangegeven dat de limiet van de toegevingen was bereikt. Daarnaast wordt er ook gesproken tussen Fortis Holding en vertegenwoordigers van de aandeelhoudersorganisaties. Die blijken echter niet allen op dezelfde golflengte te zitten. Vanmorgen verklaarde Paul Huybrechts, voorzitter van de VFB, op Radio 1 dat de Mischaël Modrikamen onvoldoende de ernst van de situatie op financieel en economisch vlak beseft.