De stand van 57,5 in april (het hoogste niveau sinds juni 2006) wijst op dan ook op een sterke productiegroei in de sector.

Afgelopen week bleken beleggers in staatsobligaties nog steeds voorzichtig omdat onzekerheid over de echte implementatiedatum van het noodplan van de EU/IMF voor Griekenland nog niet is weggenomen. Intussen blijven aandelenbeleggers optimistisch op basis van het sterke ondernemersvertrouwen en bedrijfswinsten.

In focus deze week:

- FOMC-meeting, VS (woensdag)

- BBP-groeicijfers eerste kwartaal, VS (vrijdag)

- Eerste schatting CPI, eurozone (vrijdag)

De stand van 57,5 in april (het hoogste niveau sinds juni 2006) wijst op dan ook op een sterke productiegroei in de sector. Afgelopen week bleken beleggers in staatsobligaties nog steeds voorzichtig omdat onzekerheid over de echte implementatiedatum van het noodplan van de EU/IMF voor Griekenland nog niet is weggenomen. Intussen blijven aandelenbeleggers optimistisch op basis van het sterke ondernemersvertrouwen en bedrijfswinsten. In focus deze week: - FOMC-meeting, VS (woensdag) - BBP-groeicijfers eerste kwartaal, VS (vrijdag) - Eerste schatting CPI, eurozone (vrijdag)