Bij het slot van de handel stond de Topix 1,20% in het rood, de Nikkei verloor 1,10%. De MSCI Asia Pacific Index steeg echter tot het hoogste niveau in 18 maanden, waarbij er vanmorgen opnieuw werd gehandeld op de beurzen van Singapore en Maleisië.

In China, Hong Kong, Taiwan en Vietnam wordt echter nog steeds niet gehandeld. Kirk Hartman, chief investment officer bij Wells Capital Management, blijft positief voor de Aziatische beurzen, hij ziet nog meer potentieel weggelegd voor de beurzen in dat deel van de wereld.

Bij het slot van de handel stond de Topix 1,20% in het rood, de Nikkei verloor 1,10%. De MSCI Asia Pacific Index steeg echter tot het hoogste niveau in 18 maanden, waarbij er vanmorgen opnieuw werd gehandeld op de beurzen van Singapore en Maleisië. In China, Hong Kong, Taiwan en Vietnam wordt echter nog steeds niet gehandeld. Kirk Hartman, chief investment officer bij Wells Capital Management, blijft positief voor de Aziatische beurzen, hij ziet nog meer potentieel weggelegd voor de beurzen in dat deel van de wereld.