Die daling heeft nog steeds te maken met speculatie dat de Federal Reserve bijkomende maatregelen moet nemen om het economisch herstel weer op gang te krijgen.

Naoto Minatogawa, currency analyst in Tokio bij Himawari Securities, is van mening dat de koers van de dollar verder kan dalen, met als koersdoel mogelijk zelfs een niveau van 1,40 dollar.

Vanmorgen werd er gehandeld aan 1,3657 dollar, tegenover een slotkoers van 1,3634 dollar gisterenavond in New York. Op weekbasis is de dollar met 1,20% gedaald tegenover de euro.

Die daling heeft nog steeds te maken met speculatie dat de Federal Reserve bijkomende maatregelen moet nemen om het economisch herstel weer op gang te krijgen. Naoto Minatogawa, currency analyst in Tokio bij Himawari Securities, is van mening dat de koers van de dollar verder kan dalen, met als koersdoel mogelijk zelfs een niveau van 1,40 dollar. Vanmorgen werd er gehandeld aan 1,3657 dollar, tegenover een slotkoers van 1,3634 dollar gisterenavond in New York. Op weekbasis is de dollar met 1,20% gedaald tegenover de euro.