Naar aanleiding van vele klachten van misnoegde consumenten plaatste Test-Aankoop een open brief op zijn website. Ondertussen tekenden al meer dan 27 000 consumenten de open brief.

Concreet vroegen de consumenten dat de SD technologie alsnog ondersteund zou blijven. Als Telenet dit niet wenst te doen, dan eisen de consumenten dat Telenet voor een gratis vervanging zorgt. Test-Aankoop en Telenet zaten ondertussen al twee keer rond de tafel.

Hieruit bleek dat volgens Telenet een verlengde ondersteuning van de SD technologie onmogelijk is. De gesprekken gaan echter verder en focussen zich nu op het verlenen van een servicegarantie voor de klanten. Wordt vervolgd.

Naar aanleiding van vele klachten van misnoegde consumenten plaatste Test-Aankoop een open brief op zijn website. Ondertussen tekenden al meer dan 27 000 consumenten de open brief. Concreet vroegen de consumenten dat de SD technologie alsnog ondersteund zou blijven. Als Telenet dit niet wenst te doen, dan eisen de consumenten dat Telenet voor een gratis vervanging zorgt. Test-Aankoop en Telenet zaten ondertussen al twee keer rond de tafel. Hieruit bleek dat volgens Telenet een verlengde ondersteuning van de SD technologie onmogelijk is. De gesprekken gaan echter verder en focussen zich nu op het verlenen van een servicegarantie voor de klanten. Wordt vervolgd.