Als we naar de indexen in zowel Europa als Amerika kijken zitten we overal maar een paar procenten onder of boven het nulpunt en de EURUSD is ook nauwelijks bewogen. Aan de oppervlakte is het dus windstil. Maar onder het wateroppervlak zijn er gigantische stromingen aan het werk.

De Europese beurzen zijn met de opening van Wall Street op komst fors dieper in het rood gedoken, met verliezen die voor de belangrijkste indices oplopen tot zowat anderhalf procent. Binnen de BEL 20 kunnen alleen D'Ieteren en Befimmo boven de nulljn blijven postvatten.

Als we naar de indexen in zowel Europa als Amerika kijken zitten we overal maar een paar procenten onder of boven het nulpunt en de EURUSD is ook nauwelijks bewogen. Aan de oppervlakte is het dus windstil. Maar onder het wateroppervlak zijn er gigantische stromingen aan het werk. De Europese beurzen zijn met de opening van Wall Street op komst fors dieper in het rood gedoken, met verliezen die voor de belangrijkste indices oplopen tot zowat anderhalf procent. Binnen de BEL 20 kunnen alleen D'Ieteren en Befimmo boven de nulljn blijven postvatten.