Toch geven de goudkevers niet op, ze blijven goud kopen. Verschillende sites geven nog steeds het advies om goud (bij) te kopen met het oog op een verwachte stijging van de goudprijs. Volgens Denis Gartman, stichter en oprichter van de Gartman Letter, is dat vergeefse moeite.

De trend bij het goud is negatief gericht en een verdere daling lijkt waarschijnlijk. De eerste steun wacht nu op 1200 dollar en daaronder begeeft de goudprijs zich in ijle lucht. Tot aan het niveau van 1000 dollar ligt er geen steun die naam waardig nog te wachten.

Toch geven de goudkevers niet op, ze blijven goud kopen. Verschillende sites geven nog steeds het advies om goud (bij) te kopen met het oog op een verwachte stijging van de goudprijs. Volgens Denis Gartman, stichter en oprichter van de Gartman Letter, is dat vergeefse moeite. De trend bij het goud is negatief gericht en een verdere daling lijkt waarschijnlijk. De eerste steun wacht nu op 1200 dollar en daaronder begeeft de goudprijs zich in ijle lucht. Tot aan het niveau van 1000 dollar ligt er geen steun die naam waardig nog te wachten.