De afgelopen dagen hebben heel wat zakenbanken hun aanbeveling voor de Europese verzekeraars verhoogd. Men vernam dat Citigroup haar "neutraal" advies verhoogde naar "overwegen".

De voornaamste redenen hiervoor zijn "de verbetering van het rendement op eigen vermogen, het positieve winstmomentum en de stijgende obligatierendementen".

De Britse bank HSBC schuift langs haar kant de volgende redenen naar voor: "de koersprestaties van de verzekeraars zijn

minder afhankelijk geworden van de macro-economische omgeving" vanwege "verbeterende fundamentals (technische prestaties, kostenbesparingen, solvabiliteitsratios)". Arnaud Delaunay heeft nu een koopadvies voor ING.

De afgelopen dagen hebben heel wat zakenbanken hun aanbeveling voor de Europese verzekeraars verhoogd. Men vernam dat Citigroup haar "neutraal" advies verhoogde naar "overwegen". De voornaamste redenen hiervoor zijn "de verbetering van het rendement op eigen vermogen, het positieve winstmomentum en de stijgende obligatierendementen". De Britse bank HSBC schuift langs haar kant de volgende redenen naar voor: "de koersprestaties van de verzekeraars zijn minder afhankelijk geworden van de macro-economische omgeving" vanwege "verbeterende fundamentals (technische prestaties, kostenbesparingen, solvabiliteitsratios)". Arnaud Delaunay heeft nu een koopadvies voor ING.