-Verwacht wordt dat de opbrengsten zullen toenemen door (i) 3 tests die reeds worden verkocht in Noord-Amerika, (ii) nieuwe commerciële overeenkomsten en (iii) een toename van de partnerships op het vlak van gepersonaliseerde behandeling.

-Het bedrijf verwacht commerciële overeenkomsten te kunnen sluiten met internationale partners voor ten minste 2 producten in 2009, waaronder in het bijzonder de bloedtest voor screening op colorectale kanker.

-R&D uitgaven zullen stijgen door de toename van klinische studies, voornamelijk voor de screeningtests op colorectale kanker. -SG&A uitgaven zullen stijgen vooral door de extra business development activiteiten en ondersteunende diensten voor de toegenomen activiteiten.

-Over het algemeen verwacht het bedrijf geen beduidende verandering in zijn gebruik van geldmiddelen in 2009 vergeleken met 2008.

-Het algemene economische klimaat van 2008 heeft geen impact gehad op de activiteiten, resultaten en markten van het bedrijf in 2008. OncoMethylome zal de evolutie op de markten nauwgezet blijven volgen maar verwacht geen veranderingen in 2009 als gevolg van de algemene economische terugval.

-Verwacht wordt dat de opbrengsten zullen toenemen door (i) 3 tests die reeds worden verkocht in Noord-Amerika, (ii) nieuwe commerciële overeenkomsten en (iii) een toename van de partnerships op het vlak van gepersonaliseerde behandeling. -Het bedrijf verwacht commerciële overeenkomsten te kunnen sluiten met internationale partners voor ten minste 2 producten in 2009, waaronder in het bijzonder de bloedtest voor screening op colorectale kanker. -R&D uitgaven zullen stijgen door de toename van klinische studies, voornamelijk voor de screeningtests op colorectale kanker. -SG&A uitgaven zullen stijgen vooral door de extra business development activiteiten en ondersteunende diensten voor de toegenomen activiteiten. -Over het algemeen verwacht het bedrijf geen beduidende verandering in zijn gebruik van geldmiddelen in 2009 vergeleken met 2008. -Het algemene economische klimaat van 2008 heeft geen impact gehad op de activiteiten, resultaten en markten van het bedrijf in 2008. OncoMethylome zal de evolutie op de markten nauwgezet blijven volgen maar verwacht geen veranderingen in 2009 als gevolg van de algemene economische terugval.