Dhr. Gerard Vaillant zal toetreden tot de Raad van Bestuur van OncoMethylomer per 19 februari 2009. Dhr. Vaillant heeft een zeer ruime ervaring in de gezondheidszorg en de moleculaire diagnostiek. Hij was Group Chairman bij Johnson&Johnson (J&J) en Chairman van Ortho-Clinical Diagnostics Inc., Veridex Inc. en Therakos Inc. Hij was verantwoordelijk voor de wereldwijde ontwikkeling, productie en commercialisering van vele producten uit de gezondheidszorg. Hij is momenteel lid van de Raad van Bestuur van Luminex Corporation (US), Tecan AG (CH), IntegraGen SA (F), Vivacta Ltd. (UK) en Sensors for Medicine and Science, Inc. (US).

Dr. Christian Schneider, toonaangevend investeerder van durfkapitaal in Europa heeft in de Raad van Bestuur gezeteld sinds de oprichting van OncoMethylome in 2003. Hij heeft ontslag genomen als bestuurder van OncoMethylome om meer tijd te kunnen besteden aan een nieuw Europees fonds voor durfkapitaal in life sciences en aan bedrijven binnen de gezondheidszorg die zich in een prillere ontwikkelingsfase bevinden.

Dhr. Gert-Jan Renardel de Lavalette wordt per 2 februari 2009 de COO van OncoMethylome Sciences. In deze nieuwe managementfunctie bij OncoMethylome zal Dhr. Renardel zich toeleggen op de ontwikkeling en commercialisering van de talrijke producten van OncoMethylome. Dhr. Renardel heeft meer dan 20 jaar ervaring in de diagnostische en farmaceutische industrie door zijn managementfuncties bij Schering-Plough en Akzo Nobel.

Dhr. Gerard Vaillant zal toetreden tot de Raad van Bestuur van OncoMethylomer per 19 februari 2009. Dhr. Vaillant heeft een zeer ruime ervaring in de gezondheidszorg en de moleculaire diagnostiek. Hij was Group Chairman bij Johnson&Johnson (J&J) en Chairman van Ortho-Clinical Diagnostics Inc., Veridex Inc. en Therakos Inc. Hij was verantwoordelijk voor de wereldwijde ontwikkeling, productie en commercialisering van vele producten uit de gezondheidszorg. Hij is momenteel lid van de Raad van Bestuur van Luminex Corporation (US), Tecan AG (CH), IntegraGen SA (F), Vivacta Ltd. (UK) en Sensors for Medicine and Science, Inc. (US).Dr. Christian Schneider, toonaangevend investeerder van durfkapitaal in Europa heeft in de Raad van Bestuur gezeteld sinds de oprichting van OncoMethylome in 2003. Hij heeft ontslag genomen als bestuurder van OncoMethylome om meer tijd te kunnen besteden aan een nieuw Europees fonds voor durfkapitaal in life sciences en aan bedrijven binnen de gezondheidszorg die zich in een prillere ontwikkelingsfase bevinden. Dhr. Gert-Jan Renardel de Lavalette wordt per 2 februari 2009 de COO van OncoMethylome Sciences. In deze nieuwe managementfunctie bij OncoMethylome zal Dhr. Renardel zich toeleggen op de ontwikkeling en commercialisering van de talrijke producten van OncoMethylome. Dhr. Renardel heeft meer dan 20 jaar ervaring in de diagnostische en farmaceutische industrie door zijn managementfuncties bij Schering-Plough en Akzo Nobel.