Deze extra middelen zullen gebruikt worden om biomarkers voor farmaceutische toepassingen verder te ontwikkelen voor diagnostische tests voor gepersonaliseerde behandelingen van kankerpatiënten.

AGF Private Equity (onderdeel van de Allianz verzekeringsgroep), APG Investments (beheerder van het derde grootste pensioenfonds ter wereld) en Fortis Investments Management kochten de nieuwe uitgebrachte gewone aandelen van het bedrijf via een onderhandse plaatsing.

De nieuwe aandelen worden uitgegeven voor een prijs van EUR 6,29 per aandeel en zullen 10,1% vertegenwoordigen van het nieuwe totaal aantal van 13.161.074 uitstaande gewone OncoMethylome aandelen.

Door deze transactie, heeft AGF Private Equity 6,0% van de OncoMethylome aandelen verworven, en APG Investments en Fortis Investments Management respectievelijk 2,4% en 1,7% van de aandelen.

OncoMethylome, dat geen vreemd vermogen heeft, heeft zijn netto kaspositie en kasequivalenten tot EUR 30 miljoen verhoogd met ingang van de datum van deze transactie.

De kapitaalsverhoging zal plaatsvinden op 18 december en de aandelen zullen onmiddellijk daarna op de beurs genoteerd worden. Een noteringsprospectus is gedeponeerd bij de CBFA.

Deze extra middelen zullen gebruikt worden om biomarkers voor farmaceutische toepassingen verder te ontwikkelen voor diagnostische tests voor gepersonaliseerde behandelingen van kankerpatiënten.AGF Private Equity (onderdeel van de Allianz verzekeringsgroep), APG Investments (beheerder van het derde grootste pensioenfonds ter wereld) en Fortis Investments Management kochten de nieuwe uitgebrachte gewone aandelen van het bedrijf via een onderhandse plaatsing. De nieuwe aandelen worden uitgegeven voor een prijs van EUR 6,29 per aandeel en zullen 10,1% vertegenwoordigen van het nieuwe totaal aantal van 13.161.074 uitstaande gewone OncoMethylome aandelen. Door deze transactie, heeft AGF Private Equity 6,0% van de OncoMethylome aandelen verworven, en APG Investments en Fortis Investments Management respectievelijk 2,4% en 1,7% van de aandelen. OncoMethylome, dat geen vreemd vermogen heeft, heeft zijn netto kaspositie en kasequivalenten tot EUR 30 miljoen verhoogd met ingang van de datum van deze transactie. De kapitaalsverhoging zal plaatsvinden op 18 december en de aandelen zullen onmiddellijk daarna op de beurs genoteerd worden. Een noteringsprospectus is gedeponeerd bij de CBFA.