Het brengt de beurs nog geen duidelijke stijging. Op dagbasis zijn de uitslagen groot, zowel in de plus als de min. Per saldo ontstaat een neutraal beeld.

Voor een extra slinger aan de economie is volgens ABN Amro het wachten op de consument. Die toont wel een stijgend vertrouwen, maar durft nog niet uit te geven.

Dagelijks - en ook nog eens tegenvallend - nieuws over de Griekse schuldenpositie maakt dat wel verklaarbaar. Niet alleen in Griekenland, maar in alle landen van de eurozone valt er op het vlak van overheidsfinanciën veel te repareren. Dat kan zich vertalen in negatieve fiscale gevolgen voor de eigen portemonnee.

Het brengt de beurs nog geen duidelijke stijging. Op dagbasis zijn de uitslagen groot, zowel in de plus als de min. Per saldo ontstaat een neutraal beeld. Voor een extra slinger aan de economie is volgens ABN Amro het wachten op de consument. Die toont wel een stijgend vertrouwen, maar durft nog niet uit te geven. Dagelijks - en ook nog eens tegenvallend - nieuws over de Griekse schuldenpositie maakt dat wel verklaarbaar. Niet alleen in Griekenland, maar in alle landen van de eurozone valt er op het vlak van overheidsfinanciën veel te repareren. Dat kan zich vertalen in negatieve fiscale gevolgen voor de eigen portemonnee.