De volumegroei versnelde tijdens het voorbije kwartaal tot 7,1%. Daardoor bedraagt de groei over de eerste negen maanden 3,9%. Vooral in de divisie Medical Nutrition werd een sterke groei opgetekend.

Anderzijds vond een sterke opleving plaats in de divisie Waters, waar de verkopen met 4,6% toenamen. In Dairy en Baby Nutrition werden omzetstijgingen met respectievelijk 7% en 6,5% opgetekend.

In een toelichting op de cijfers handhaafde topman Franck Riboud de prognoses voor het volledige boekjaar. Bovendien ziet het bedrijf nu ook het boekjaar 2010 met vertrouwen tegemoet.

De volumegroei versnelde tijdens het voorbije kwartaal tot 7,1%. Daardoor bedraagt de groei over de eerste negen maanden 3,9%. Vooral in de divisie Medical Nutrition werd een sterke groei opgetekend. Anderzijds vond een sterke opleving plaats in de divisie Waters, waar de verkopen met 4,6% toenamen. In Dairy en Baby Nutrition werden omzetstijgingen met respectievelijk 7% en 6,5% opgetekend. In een toelichting op de cijfers handhaafde topman Franck Riboud de prognoses voor het volledige boekjaar. Bovendien ziet het bedrijf nu ook het boekjaar 2010 met vertrouwen tegemoet.