De detailhandelactiviteit van de Groep, die voornamelijk gedragen wordt door de Colruyt-winkels, zag zijn omzet met 6,8% stijgen tot 3.979,7 miljoen euro.

Eind december 2009 bestond de Belgische detailhandel uit 214 Colruyt-winkels, 63 OKay-winkels en 6 Bio-Planet-winkels voor food en 38 non-foodwinkels van de DreamLand-Groep.

De Franse activiteiten bestonden uit 48 geïntegreerde winkels. De groothandel en foodserviceactiviteiten van de Groep Colruyt zagen hun omzet met 11,8% stijgen tot 902,0 miljoen euro door de verdere groei van de NV Spar Retail en de sterke groei van de Franse activiteiten.

De Franse foodservice activiteit kent een omzetgroei die sterker is dan de totale Franse markt. De omzet van de overige activiteiten daalde met 1% tot 346,4 miljoen euro. Deze daling is voornamelijk te wijten aan de DATS24-tankstations die hun omzet zagen dalen door de dalende petroleumprijzen.

De detailhandelactiviteit van de Groep, die voornamelijk gedragen wordt door de Colruyt-winkels, zag zijn omzet met 6,8% stijgen tot 3.979,7 miljoen euro. Eind december 2009 bestond de Belgische detailhandel uit 214 Colruyt-winkels, 63 OKay-winkels en 6 Bio-Planet-winkels voor food en 38 non-foodwinkels van de DreamLand-Groep. De Franse activiteiten bestonden uit 48 geïntegreerde winkels. De groothandel en foodserviceactiviteiten van de Groep Colruyt zagen hun omzet met 11,8% stijgen tot 902,0 miljoen euro door de verdere groei van de NV Spar Retail en de sterke groei van de Franse activiteiten. De Franse foodservice activiteit kent een omzetgroei die sterker is dan de totale Franse markt. De omzet van de overige activiteiten daalde met 1% tot 346,4 miljoen euro. Deze daling is voornamelijk te wijten aan de DATS24-tankstations die hun omzet zagen dalen door de dalende petroleumprijzen.