Bank Degroof reageerde op het bericht dat KBC één van de winnaars is van de oorlogen om de spaarboekjes in België. Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden.

Galapagos kondigde vanmorgen aan dat het een kandidaat medicijn heeft geselecteerd voor preklinische ontwikkeling binnen haar onderzoek aan cachexia (gewichtsverlies en verlies van spiermassa). KBC Securities blijft koper van Galapagos.

Vrijdag 9 januari na slot van de beurs maakt Van de Velde de verkoopcijfers voor 2008 bekend. KBC Securities is in afwachting koper van het aandeel.

Naar aanleiding van de herschikking in de Belgische regering handhaaft ING het koopadvies voor Belgacom.

Sipef voerde een stock split door en de analisten van Bank Degroof stellen vast dat dit aandeel nog steeds ondergewaardeerd is. Het neutraal advies blijft behouden.

Bank Degroof reageerde op het bericht dat KBC één van de winnaars is van de oorlogen om de spaarboekjes in België. Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden. Galapagos kondigde vanmorgen aan dat het een kandidaat medicijn heeft geselecteerd voor preklinische ontwikkeling binnen haar onderzoek aan cachexia (gewichtsverlies en verlies van spiermassa). KBC Securities blijft koper van Galapagos. Vrijdag 9 januari na slot van de beurs maakt Van de Velde de verkoopcijfers voor 2008 bekend. KBC Securities is in afwachting koper van het aandeel. Naar aanleiding van de herschikking in de Belgische regering handhaaft ING het koopadvies voor Belgacom. Sipef voerde een stock split door en de analisten van Bank Degroof stellen vast dat dit aandeel nog steeds ondergewaardeerd is. Het neutraal advies blijft behouden.