In Azië wordt vooral gekeken naar China, dat tot dusver de verwachtingen niet heeft kunnen inlossen. De Chinese economie moet volgens professor Stefan Duchateau in 2014 ook nog het eerste bewijs afleveren dat een verder afglijden van de groeiverwachtingen niet meer aan de orde is en vandaar enig optimisme rond een groeiherstel in Zuidoost Azië gerechtvaardigd is.

De relatieve waarderingen van de Aziatische beurzen zijn ten opzichte van hun Amerikaanse en Europese concurrenten echter zodanig teruggelopen dat een opwaartse correctie niet uitgesloten is. Opletten geblazen, dus in 2014. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

In Azië wordt vooral gekeken naar China, dat tot dusver de verwachtingen niet heeft kunnen inlossen. De Chinese economie moet volgens professor Stefan Duchateau in 2014 ook nog het eerste bewijs afleveren dat een verder afglijden van de groeiverwachtingen niet meer aan de orde is en vandaar enig optimisme rond een groeiherstel in Zuidoost Azië gerechtvaardigd is. De relatieve waarderingen van de Aziatische beurzen zijn ten opzichte van hun Amerikaanse en Europese concurrenten echter zodanig teruggelopen dat een opwaartse correctie niet uitgesloten is. Opletten geblazen, dus in 2014. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.